Wanneer je lekker een muziekje wilt luisteren op de fiets, in de douche, tijdens het autorijden of gewoon. Dan ben je bij Spotify op het juiste adres. Met Spotify kun je zelf lijsten maken en heb je keuze tussen miljoenen verschillende liedjes. Je hebt twee vormen van spotify. Je hebt namelijk Spotify Premium en je hebt Spotify Free. Bij Spotify Premium kun je lijsten downloaden en offline luisteren, ook heb je geen last van reclames tussendoor. Bij Spotify Free heb je wel reclames tussendoor en kun je ook niet offline muziek luisteren. Maar hoe log je nu precies in bij Spotify? Hieronder lees je hoe je moet inloggen.

Spotify inloggen

Je hebt een website van Spotify maar je hebt natuurlijk ook de Spotify app. Je kunt bij beide dus zelf je lijsten in elkaar zetten en heerlijk genieten van je muziek. Eerst is het belangrijk om de Spotify app te downloaden of naar de website te gaan, heb je dat eenmaal gedaan? Dan is het tijd om in te loggen bij Spotify. Wanneer je al een account hebt kun je klikken op inloggen, heb je nog geen account? Klik dan op aanmelden. Bij inloggen moet je je gebruikersnaam invullen en je wachtwoord die je eerder al aangemaakt hebt ook invullen. Wanneer je dat hebt gedaan kun je genieten van eindeloze muziek

Spotify aanmelden

Wanneer je nog geen account hebt bij Spotify kun je er gemakkelijk eentje aanmaken. Klik dan op aanmelden en maak een account aan. Spotify vraagt een aantal gegevens van jou en wanneer je die eenmaal hebt ingevuld krijg je een bevestigingsmail. Heb je dat allemaal gehad? Dan kun je gaan inloggen en genieten van heerlijke muziek voor onder de douche, tijdens het sporten of maak de tofste lijsten.


Veelgestelde vragen:

Wat is het verschil tussen spotify premium en spotify free?


Bij de Premium betaal je een bepaald bedrag in de maand zodat je offline kunt luisteren zonder reclame. Bij free betaal je niks in de maand maar krijg je tussen het luisteren door reclames en je kunt het niet offline luisteren

Welke soorten Spotify Premium zijn er?


Je hebt verschillende soorten Spotify Premium je hebt namelijk, gewone Spotify Premium, Premium voor studenten, Premium voor gezin en Premium Duo.