De consumentengids is een magazine van de consumentenbond. Door je aan te melden bij de consumentenbond kun je een lidmaatschap kiezen met daarbij een digitale consumentengids. Als je lid word heb je nog veel meer voordelen dan alleen een consumentengids. Zo is het goedkoopste lidmaatschap met de consumentengids die van kies & koop, deze is vijf euro per maand. Bij deze lidmaatschap zitten ook voordelen zoals de ledenkorting, collectief voordeel, de voordeelcoach app en nog veel meer. Dan kun je ook nog voor het geld & recht lidmaatschap gaan of het volledig & vertrouwd lidmaatschap. Wil je graag zo’n lidmaatschap? Lees dan hieronder verder hoe je moet inloggen.

Inloggen bij de Consumentengids

Als je wilt inloggen bij de consumentengids dan moet je eerst een lid worden bij de consumentenbond. Dit doe je heel erg makkelijk. Als je naar de site van de consumentenbond gaat dan zie je rechts bovenin ‘inloggen’ en ‘Word nu lid’ staan. Heb je al een account? Dan hoef je alleen maar op inloggen te klikken en dan moet je je gegevens invullen. Heb je nog geen account? Ga dan naar ‘Word nu lid’. Als je hierop klikt krijg je verschillende lidmaatschappen staan. Kies hier het lidmaatschap die je wilt hebben. Vervolgens wordt er gevraagd om je gegevens in te vullen. Voorbeelden hiervan zijn je naam, geboortedatum, postcode, telefoonnummer, e mailadres en wachtwoord. Bedenk een sterk wachtwoord van minimaal acht tekens. Als je alle gegevens hebt ingevuld dan kun je kiezen of je het magazine online wilt of dat je een papieren magazine wil. Ben je klaar dan kun je onderaan verder met de betaalgegevens.

Veelgestelde vragen

Wat is een consumentengids?

De consumentengids is een magazine van de consumentenbond die je heel erg makkelijk kunt aanvragen via de consumentenbond.

Hoe krijg ik een consumentengids?

Als je een consumentengids wilt ontvangen moet je een lidmaatschap aanvragen. Je hebt verschillende lidmaatschappen waaruit je kunt kiezen. Verder kan je kiezen of je de gids digitaal of op papier wilt ontvangen.