We shoppen allemaal graag online, maar het liefste zijn we voordeliger uit dan in de winkel. Dit is de reden waarom we ook massaal allemaal online de prijzen vergelijken. Gelukkig zijn er ook genoeg webshops waar je standaard kan shoppen met korting. In deze webshops ben je extra voordelig uit. Je krijgt hier standaard korting als je online shopt. Zo hoef je niet langer meer verder te zoeken naar de scherpste prijs. Wij hebben de vijf websites waar je kan shoppen met korting voor je op een rijtje gezet.

Shopbuddies

Een leuke manier om op verschillende websites te shoppen met korting is Shopbuddies. De website heeft een soort cashback systeem. De site verdiend geld als je via hun site een aankoop doet. Een deel van het bedrag dat ze aan jouw verdienen geven ze aan je terug in cash. Het is eigenlijk de Autoriteit op het gebied van bonussen tijdens het shoppen. Je kan zo extra voordelig shoppen voor jouw favoriete producten of in je favoriete webshops.

Otrium

Shop je graag voor designerkleding? Je kan dan terecht in verschillende webshops. Maar bijna nergens ben je voordeliger uit dan tijdens een sale. Otrium is de designeroutlet voor kleding. Je kan hier voordelig shoppen met korting voor je favoriete kledingmerken. Je krijgt hier standaard als lid exclusieve korting tijdens sales. De korting kan oplopen tot wel 75%. Dit zijn percentages die de moeite waard zijn om voor te shoppen op het internet. Je kan hier direct shoppen tegen leuke prijzen.

Westwing

Westwing heeft eigenlijk een soort sale van bepaalde merken of producten. Elke week staat er een nieuw merk in de schijnwerpers. Je krijgt een paar dagen de tijd om de producten te shoppen. Het is wel zo dat op=op is en ook echt niet meer terugkeert. Daarbij moet je ook shoppen tegen de vaste lage prijzen. Het enige minpuntje is dat je elke keer moet afwachten wat er deze wkeer in de aanbieding is. Dit verschilt per keer. Er is dus geen vaste collectie die je regelmatig in de uitverkoop kan bestellen.

COOP online

Doe jij al je boodschappen bij de COOP supermarkt? Dan kan je sparen voor punten en deze kan je weer online uitgeven. De punten uit de COOP supermarkt zijn goed voor korting in verschillende webshops. Je kan je COOP tegoed zelfs in buitenlandse shops zoals AliExpress besteden. Maar ook de bekende winkels zoals Hema, V&D en Kleertjes.com staan ertussen. Zo kan je voordelig shoppen met tegoed uit de winkel. Kortom een leuke samenwerking tussen webwinkels en fysieke winkels.

Groupon

Eén van de bekendste websites om te shoppen met korting is Groupon. Vroeger kon je Groupon bonnen alleen besteden in winkels of parken. Maar er zijn tegenwoordig ook producten te koop bij Groupon. Je komt hier verschillende aanbiedingen tegen en sommige zijn zeker weten interessant om zelf van te profiteren. Met Groupon krijg je altijd een hoge korting en scherpe prijzen tijdens het online shoppen. Kortom check direct of er nog een leuke aanbieding is waar je tegen hoge kortingen voor kan shoppen.