Het leukste aan een nieuw schooljaar is dat je ook nieuwe spullen nodig zal hebben om het komende schooljaar door te komen en succesvol af te ronden. We maken hier een handige lijst met dingen die je niet moet vergeten wanneer je je voorbereidt op het nieuwe schooljaar.

Rugzak

Als eerste heb je natuurlijk een goede rugzak nodig die lekker zit en er ook nog een cool uit ziet! Zonder rugzak kun je niets meenemen naar school, dus kies een mooie uit die je graag overal mee naar toe wilt nemen. Zorg dat hij groot genoeg is als je bijvoorbeeld ook je gym kleren mee moet nemen naar school. Kijk naar je oude rugzak, was deze te klein, te groot of precies goed? Door de nieuwe rugzak met de oude te vergelijken, weet je zeker dat je nieuwe rugzak de juiste maat heeft. Wanneer je een rugzak koopt, is het ook prettig om heb even op je rug te passen. Als je dit in de winkel doet, is het wel handig om iets zwaars in je rugzak te doen, want een lege rugzak voelt altijd anders dan wanneer je hem vol hebt gestopt met schoolspullen.

Wat stop je in je etui?

Je hebt natuurlijk pennen en potloden nodig. Een gummetje om potloodstrepen weg te gummen en misschien wel een schaar? Het is handig wanneer je al je spullen goed voorbereid, zodat je in de klas niet steeds van iemand moet vragen. Daarnaast kun je misschien ook wel iets in je etui verstoppen. Niet doorvertellen, hè?

Lunch

Hoe neem jij altijd je lunch mee? Wanneer je je lunch los in je rugzak gooit, heb je vast wel eens een plat boterhammetje moeten eten. Dat is natuurlijk lang niet zo lekker als een verse luchtige boterham. Zorg er dus voor dat je een goede lunch doos hebt om je eten te beschermen tegen verpletten door andere spullen in je rugzak. Daarnaast is het ook handig om een flesje drinken mee te nemen zodat je altijd genoeg te drinken bij je hebt. Koop wel een goede fles want het is natuurlijk hartstikke vervelend wanneer je flesje lekt en al je spullen nat worden of zelfs plakkerig worden.

Inkopen doen voor het nieuwe schooljaar

Je kunt online veel spullen kopen, maar misschien wil je wel gewoon naar de winkel. Hoe je ook winkelt, bij deze online speelgoedwinkel ben je aan het juiste adres! Hier kun je alle spullen kopen waarmee jij gemakkelijk het nieuwe schooljaar door gaat komen.